خوش مزگی های سفیدِ شیر برنجی..

یک وقت هایی برای این دلِ کوچولو باید بی خیال دنیا شوی، به هیچ کس هم دخلی ندارد. یک وقت هایی برای جانِ دل ت، برنج نیم دانه خیس کنی و شیر برنج بدون شکر ی را بار بگذاری که جز خودت زیر این سقفِ دوتایی طرف داری ندارد، همَ ش بزنی که تَه نگیرد و به یاد مادر بزرگی که کم از او یاد داری یک پینچ نمک بریزی داخل ش که برکت و روزی زندگی ات به لطف خداوند زیاد شود، برای خودت پارتی بازی کنی و گلاب را بیشتر از همیشه خالی کنی توی ش و حظ ببری از عطری که دیوانه ات می کند. کاسه های شیر برنج را بچینی رو کانتِر و توی دل ت به خودت به به ی بگویی. از دما که افتاد بگذاری در یخچال که سردش برای ت دل چسب تر شود. وقت خوردن یک بار روی ش عسل بریزی و طلایی شوی.. بار دیگر مربای آلبالو با سفیدی اش، تو را صورتی دخترانه کند.. مربای بهار نارنج را از قلم نیندازی و بدون ترس ِ پر کشیدنِ بهار از آشپزخانه ات، شیر برنج ِ سفید را مهمانِ مربای مادربزرگ پز ِ هم سر کنی..

دل کوچک م تقصیری ندارد، می خواهد خوش باشد.. می گذارم خوش باشد..

/ 7 نظر / 12 بازدید
caspian

با سلام لطفا به وبلاگ من هم یک سری بزنید.ممنونم http://caspianhandmade.persianblog.ir

مسافر

خوش باش شیربرنج دوست ندارم ولی کلی هوس برانگیزش کردی و تعریف کردی در پناه خدا [گل][قلب]

مسافر

پست قبلت روبسی دوست داشتم من عاشق خوندن این عاشقانه های واقعی ام عاشقانه های زیر یک سقف عاشقانه های حلال عاشقانه هایی که خدا می پسندد قند در دلم آب می شود انگار خودم دارم تجربه اش میکنم عاشقانه هاتون مستدام در پناه خدا [گل][قلب]

سارا(خلوت انس)

ای ول شما هم تو شیربرنج نمک می ریزید؟ نمی دونم چرا این شمالیا شکر می ریزن توش! می شه عین شله زرد!!!:))))))))

سارا(خلوت انس)

ما زیاد نمک می ریزیم. مازندرانیا زیاد شکر می ریزن! شله زرد رو دوس دارم البته :) گیلان خیلی باحاله! شدیدا دوس دارم برم

من.

هوم م م م م پس کیلیبیج نانِ مادر بانو و مربايِ بهار نارنج از همان گيلان يك طرف ايران! آمده است؟؟؟ شير برنج بي شكرش خوب است خيلي خوب است با همان عسل و مرباي توت فرنگي و آلبالو نوش جان بانو